Kies maar.

Meer werken.

Meer leven.

The most creative act
is the act of
creating yourself.

Maandelijkse 1:1 coaching

Goddess
Creation™

Je bent een ambitieuze vrouw met mooie doelen. Je bent krachtig, zelfverzekerd, succesvol. En door gas te geven en hard te werken heb je al behoorlijk wat bereikt in je leven.

Toch voel je ondanks de succesvolle resultaten dat dit niet het leven is dat werkelijk bij je past. Je wilt een leven zonder consessies. De stap die daarvoor nodig is: jezelf weer op 1 te zetten.

Ik geloof dat hoe beter het gaat met jou, hoe beter het gaat met je bedrijf. Investeren in jezelf is je meest winstgevende activiteit.

Dat is namelijk het moment waarop je het diepgewortelde verlangen gaat voelen om de meest volledige versie van jezelf tot uitdrukking te brengen. Stap in je grootsheid, prachtige Godin!

Goddess
Creation™

Een premium 1:1 coachingstraject waarin jij van struggle ➜ naar stroming gaat:

Het leven is geen generale repetitie en je dromen
moet je serieus nemen!

Ik help vrouwen met een hoog ambitieniveau
versnelt het zalige bedrijf én leven te bereiken
waarvoor ze geboren zijn.

Wat kan je bereiken als je serieus gaat voor wat jij wilt? Veel. Heel erg veel...

Wat gebeurt er als jij al je die plannen en dromen vanuit diepe, innerlijke kracht gaat creëren?

Ik kan met zekerheid zeggen dat je dan het niveau bereikt wat tot nu toe onmogelijk voelde — je bedrijf én je leven worden pure ecstasy...

“Iedere maand groeide ik verder naar nieuwe hoogtes waarvan ik het bestaan nog niet wist”.

Dit is voor badass vrouwen die versnelt willen transformeren naar de Goddess-versie van zichzelf die ze écht Zijn. Steph is niet alleen je coach maar ook een onmisbare cheerleader die je precies laat zien waar groei zit en wat je aan jezelf ontkent. Mijn leven is op ieder vlak ge-upgrade.

Ik voel dat mijn leven nu als vanzelf gaat en dat is fantastisch!

Ik weet nu hoe ik alles kan creëren en dit maakt dat niks mij nog in de weg staat. Steph motiveert, inspireert en begeleid je naar je doelen met duidelijke taal, humor en veel professionaliteit. Wil je groeien naar hoogtes waarvan je het bestaan nog niet wist? Ga hiervoor! Een groter cadeau kun je jezelf niet geven.

Marjon – Ondernemer

Investering jaar abonnement

1

Gratis kennismaken

& Het helder krijgen van je wèrkelijke visies, verlangens en doelen.

2

Persoonlijk support plan

Samen bepalen we Een PLan voor de komende 12 maanden.

3

Ready. Set. GO!

Let’s start! We gaan giga groeistappen maken i.p.v. voetje voor voetje.

“Na 12 maanden heb ik gewoon weer verlengt! Ik ben nu onwankelbaar en dat wil ik blijven!"

Ik begon mijn traject bij Stephanie omdat ik antwoorden wilde over mijn toekomst. Wat ik nu écht zelf wilde en niet als de “partner, moeder, dochter en vriendin van”. Ik wilde leren hoe ik hier zelf sturing aan kon geven middels de magische kracht van manifesteren.

Veilig hand in hand hebben we mijn oude niet dienende patronen aangekeken en hebben we deze vanaf de wortel aangepakt en van hier afscheid van genomen. Zowel tijdens de schrijfopdrachten als de begeleidende meditatie van Stephanie heb ik zoveel waardevolle inzichten gekregen en ik voelde me na iedere sessie krachtiger worden.

Stephanie is echt kundig in haar vak. Zonder je een bepaalde richting op te sturen, laat zij je met haar goede vragen en opdrachten zelf de antwoorden geven.

Met veel tranen en ook veel gelach waren het geweldig fijne sessie! Door iedere keer weer een stukje meer in verbinding met mezelf te komen voelde ik dat het steeds meer ging stromen en voelde ik me steeds krachtiger worden. Door mijn eigen ervaringen geloof ik diep in mijn hart en zonder enige twijfel dat ook al jouw dromen kunnen uitkomen!

Sabine – Life & Health coach

Stop met consessies te doen in tijd, geld en energie en ga in plaats daarvan een tot de nok toe vervuld leven creëren.

Goddess Creation™ bevrijd je van je eigen gebouwde gevangenis zodat jij in je ware grootsheid kan stappen.

"Ik wist dat er meer voor mij was weggelegd! Dank zij de persoonlijke coaching en groepsmeditaties weet ik precies hoe ik mijn leven wil leven"

“Ik wist voorafgaand aan de coaching met Stephanie dat er iets aan mijn mindset mocht veranderen, want ik bleef maar ergens op een oceaan dobberen voor mijn gevoel, maar hoe ik dit moest veranderen.. geen idee? Stephanie hielp mij op een persoonlijke, super natuurlijke en mega enthousiaste manier groeien zonder dat ik wist wat voor impact het uiteindelijk ging hebben.

 

Ik durfde een bedrijf over te nemen! De inzichten die ik heb gekregen door de sessies vergeet ik nooit meer en ik ben Stephanie eeuwig dankbaar voor haar manier van coachen! Een super ervaring! Echt duizendmaal dank, Steph!”

Kelly – Eigenaar grafisch ontwerp bureau

Ontdek jouw doelen samen in een vrijblijvend gesprek met Steph. En krijg helderheid in hoe jij met jouw business de joy, levensstijl en vrijheid van je dromen creëert.

Investering jaar abonnement

1

Gratis kennismaken

& Het helder krijgen van je wèrkelijke visies, verlangens en doelen.

2

Persoonlijk support plan

Samen bepalen we Een PLan voor de komende 12 maanden.

3

Ready. Set. GO!

Let’s start! We gaan giga groeistappen maken i.p.v. voetje voor voetje.

“Mijn traject bij Stephanie is life-changing”

“Denken en praten doen we de hele dag door en nu ik weet dat ik grip heb op mijn gedachten en de daaruit voortkomende handelingen en ik daar mijn leven mee kan sturen, is er een wereld voor me open gegaan. We krijgen zoveel aangeleerd van onze omgeving wat niet meer dan normaal lijkt maar wat ons zó kan beperken… Zonde! In de tijd dat ik iets negatiefs denk kan ik net zo goed iets positiefs denken. Dat voelt beter, dat handelt beter en dat levert zoveel meer op!

Ik ben Stephanie enorm dankbaar dat ze mijn ogen heeft geopend en ik mijn leven de richting kan geven waar ik écht gelukkig van word.

Een leven vol vertrouwen in mezelf en mijn toekomst. Soms voelt het nog onwennig dat ik zelf aan het stuur sta van mijn leven maar met cheerleader Stephanie blijf ik groeien naar mijn allermooiste leven waarin ik mijn grootste verlangens vervul.

Ik ben niet alleen Stephanie dankbaar maar ook mezelf want uiteindelijk ben ik degene die deze stap heeft gezet en elke volgende stap ook zal zetten. En daar ben ik f*cking trots op!”

Kim – Personal Stylist

"You feel unsetteled because you are meant for more".

Vecht er niet langer tegen en stap in je grootsheid.

“Doe dit! Durf dit! Je bent geen boom! Beweeg en laat Stephanie je sturen”.

“Van de woorden “balans” en “selflove” kreeg ik eerst de kriebels… Van “nuance” kreeg ik daarentegen een giga euforisch gevoel en net die nuance was bij mij zoek!

In 12 maanden hebben we overtuigende beperkingen aangekeken en aangepakt en een heel nieuw plan gemaakt zoals ik het wil! En dat is me een potje confronterend! Het helpt echter wél enorm! In een volgende fase bekeken we samen in hoeverre er overtuigingen vanuit emotie en intuïtie aan te pakken waren, zodat bijvoorbeeld chillen op de bank niet langer een opgefokte ellendigheid meer zou zijn, maar rust! Echt rust; het jezelf gunnen en het nemen. Maar ook actie/reactie op het doen en laten met, van en naar andere. Wat kun je direct loslaten, waar mag en ga je wat meer tijd voor nemen… Waar ligt je grens, waarom daar en niet dichterbij, eerder of verder?

Wees lief, liever, liefst voor jezelf. Met de sturing van Stephanie heb je niet alleen een hele andere swung en gesprekspartner, niet het type op de stoel met een doos tissues… maar echt een fantastische voeler en een verhelderende guideline in het bos, op de bank, struinend door de stad. Flexibel as fuck en zo functioneel als water (of wijn).

 

Bij mij dus meer nuance! Bij mij zelfs wel eens dat smerige woord of gevoel #selflove. Bij mij meer rust, meer en eerder grenzen, loslaten, lief en dus heel veel meer minutes to rumble! Kortom beter slapen, minder gapen! Meer grenzen en daardoor op alle fronten beter presteren.

 

Kara – Horeca ondernemer

Yes, ik wil een kennismaking

Ja, ik ontvang graag de Clarity sheet

You are agreeing to be added to the GAZE mailing list.  Your Information is 100% secure and will never be shared with anyone. You can unsubscribe at any time.