Mijn naam is Stephanie en ik help vrouwelijke ondernemers en visionairs die al mooie successen hebben behaald om te gaan bereiken wat tot nu toe onmogelijk voelde. 

Namelijk: vanuit ontspanning impact maken, inspireren en geld verdienen.

Ik had jarenlang geen idee hoe krachtig ik ècht was, jij wel?

Can’t blame you. Als vrouw leer je niet dat je ‘anders in elkaar zit’ dan een man. Dat is precies de reden waarom ik vrouwen met een hoog ambitieniveau terug in hun ware kracht zet om die premium positie te gaan bereiken wat tot nu toe onmogelijk voelde.

Succes behaalde ikzelf jarenlang door de beste te willen zijn en gas te geven. Ten koste van… een hoop. Ik maakte veel consessies in tijd, geld, relaties en energie omdat ik mij niet bewust was hoe Productiviteit voor een vrouw werkt. Toen ik besefte dat het anders kon, makkelijker, beter, vanuit ontspanning… was mijn missie helder.

Ik stopte met mijn 1e bedrijf, een succesvol branding bureau en besloot d.m.v. hoogwaardige persoonlijke coaching deze transformatie ook mogelijk te maken voor vrouwen die, net als ik, hier zijn om echt impact te maken.

Ik wist niet meer hoe ik moest ontspannen en wat ik met stilte aanmoest. Onrust en stress waren mijn natuurlijke staat van zijn.

Manifestatie Coach Stephanie Van Vlerken

Ik geloof dat je alleen de allerbeste waarde kan bieden aan anderen door zelf te gaan voor jouw hoogste niveau.

Hoogwaardige 1:1 coaching zorgt voor precies die grootste transformaties die jij nodig hebt om je dromen te creëren.

Ontdek in een persoonlijke gesprek met mij hoe jij een leven kunt gaan creëren voorbij je wildste dromen.

Over Steph

Hoe succesvoller ik was, hoe "mannelijker" de energie in mij werd en hoe verder ik verwijderd raakte van een business (en leven) die me vrijheid gaf.

Toen ik mijn versplinterde aandacht compleet terugbracht naar mezelf (i.p.v. naar de buitenwereld) voelde ik weer wie ik in essentie was en wat ik echt wilde. Ik ging van hoe ik dacht dat ik moet ondernemen > naar hoe ik wilde ondernemen. <br><br> Ik kwam terug in mijn kracht en vanuit die plek ging ik alles bewust creëren. Dat is geen hard en zwaar proces. Integendeel, het is plezierig, licht en… goddelijk!

Mijn leven ging stromen… precies zoals ik wilde. Ik ontdekte dat mijn leven letterlijk een 1 op 1 reflectie is van waar ik innerlijk stond. De voormalige struggles in mijn leven weerspiegelde de onrust in mij. Het is als een bloem, je bloeit van binnenuit naar buiten.

Jij bezit als vrouw een ongelooflijk krachtige creatie power! Door dit bewust in te gaan zetten kun je letterlijk alles realiseren wat je maar wilt.

Coach Steph.

Ik ben absoluut niet de coach die alleen maar zegt wat jij wilt horen. Ik houd je een kristalheldere spiegel voor, stel je oncomfortabele vragen, denk intensief met je mee en… ik ben de cheerleader die je iedere keer terugbrengt naar jouw oneindige potentie.

Ik hou van extra. Ik hou van grote dromen. Ik hou van moed. Ik werk met de juiste dosis energie en strategie zodat je eindelijk kunt gaan creëren wat je waard bent.

Yes, ik wil een kennismaking

Ja, ik ontvang graag de Clarity sheet

You are agreeing to be added to the GAZE mailing list.  Your Information is 100% secure and will never be shared with anyone. You can unsubscribe at any time.